Takk for i år!

Da var jammen siste hjemmekamp i år ferdig, så da tenkte jeg at det var greit med en bitteliten oppsummering av sesongen. Jeg synes det har gått ganske fort jeg, men det er nok fordi jeg har hatt det så fint på kamp med dere. Dere har stemt i uansett vær, klokkeslett og fotballresultater, og det er kanskje det som gjør det så fint å være i Miniklanen. Også er det så fint å vite at vi voksne bare kan spørre dere hvis vi trenger hjelp til noe.

Gjennom sesongen har vi ikke bare vært på Vålerengas hjemmekamper, men vi har også vært på bortekamper(både Stabæk og Lyn). Vi startet denne sesongen med et skikkelig kick-off på Henger'n med pølser, underholdning og massevis av Miniklanere. Og ikke minst fikk vi en super(men kanskje litt kald og våt) "avslutning" på TusenFryd med både vif-spillere og kjøring av forskjellige attraksjoner.  

Tusen takk for en fin sesong i Miniklanen. Jeg gleder meg til neste sesong, og håper vi sees da!!! (Og det er jo ikke lenge til...) Og ikke glem å følge med på bloggen i løpet av vinteren :-)

Hilsen Trine-Lise og de andre vaktene i Miniklanen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits