ÅRETS BORTETUR

Hei alle sammen!

Lørdag 8. mai kl 17 spiller Vålerenga mot Kongsvinger på Gjemselund stadion i Kongsvinger og i den forbindelse reiser Juniorklanen og Miniklanen på årets bortetur.

Beklageligvis kommer denne mailen med litt korte frister men pga at det er lite med alternativer for borteturer for oss senere i år så ble vi nødt til å velge denne.

Oppmøte på Vallhalls parkeringsplass Lørdag 8. mai kl 14 for registrering og avreise.

Husk å ta med Miniklanen/Juniorklanen genser, medlemskort,  flagg, riktig med klær i forhold til været, mat/drikke/penger og masse godt supporter humør!

Jeg regner med at vi er på Vallhall igjen ca kl 20.30

For påmelding send mail med barnets navn og mobilnummer til foresatt, til meg på kari@vif.no innen onsdag 5. mai.

JEG VIL OGSÅ OPPFORDRE BARN OG FAMILIER TIL Å GÅ PÅ KAMPEN UNDER - GJERNE MED MINIKLANEN GENSER!!

Vålerenga Fotball Damer A - Oslos stolthet - proudly presents:
Kick off 1. divisjon kvinner hjemme på Valle kunstgress: Søndag 2. mai. Kamsptart 16.00. Mostander: Orkla. Resultat: H...
Damer A inviterer spesielt alle jentelag i barne- ungdoms- og seniorfotballen til å møte opp på første hjemmekamp for damene sesongen 2010. Gratis inngang. Men det blir loddsalg, programsalg, åpen kiosk osv. Garantert topp vær (!), askepott eller ikke...Det blir musikk, speaker, flott fotball - kort sagt. Vi oppfordrer alle spillere og lag til å møte opp med Vålerenga skjerf og effekter, mange lag har god erfaring med å avtale felles oppmøte på Valle foran events som dette, slik at dette også blir en sosial greie for laget. 
Alle øvrige avdelinger og lag i klubben er selvsagt også hjertelig velkommen, spre det glade budskap om kick off for frisk damefotball 2010.
Damene serieåpner i Haugesund 24. april. Vedlagt også spilleplan for 1. divisjon kvinner.
Med vennlig hilsen
VÅLERENGA FOTBALL
Kari Helstad
40858805

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits